Nu är oxfilén införskaffad, liksom vaniljstång och diverse ingredienser till Crème Brûlée. Jag vågar inte chansa på att de ska gå att få tag i på lördag. Förra året tog oxfilén slut till Nyårsafton. Jag har också köpt några ugnsfasta formar att göra efterrätten i. De ska gräddas i ugnen imorgon och sedan stå i kylskåpet över natten. Däremot har jag inte varit och handlat fyrverkerier ännu. Men dom tar nog inte slut hoppas jag.
Fredrik har just gett sig iväg för att hämta sin pappa och Agneta vid tåget. De ska tillbringa nyårshelgen med oss.
Det låter smarrigt det där!
SvaraRaderaVi ska äta svenska kräftor bla. o nått gott till efterätt blir det men det får vi inte veta innan.
KRAM från mig!
namnam..låter gott :)
SvaraRaderaå missa nu inte,.,,,,
H
A
P
P
Y
N
E
W
Y
E
A
R
P
A
R
T
Y
de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Och ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR
önskar Håkan