Summa sidvisningar

onsdag 17 juli 2013

Mormorshallon och Trädgårdssmultron

Nu är jag igång och jobbar för fullt igen. Kvällspass igår och dagpass idag. Ska jobba natt imorgon. Vi har haft hårt tryck på Intensiven, det märks att människor är aktiva under semestern. Det har kommit in många olycksfall.

Skönt ändå att det är fint väder när man kommer hem från jobbet. Gläder mig mycket åt att mina Mormorshallon ger så riklig skörd i år. Har också fått en hel del Trädgårdssmultron. Jag tar vara på de lediga stunderna och njuter av sommaren, hoppas att ni gör det också! Ta vara på varandra och var rädda om er!

3 kommentarer:

 1. Så härligt med hallon och smultron, det är riktigt sommar det! Så roligt att du tar månadsbilder, det blir fina minnen att följa, ska ta och "sno idén". Så spännande med en trädgård att få planera och underhålla från allra första början! Jag kommer tillbaks :)

  SvaraRadera
 2. Mmmmm, smaken av sommer! Er det ikke deilig:)

  SvaraRadera
 3. mmm, så underbart med hallon och smultron! Hallon har jag inga, men smultron har jag litegrann i en rabatt. Sen har jag vinbär och körsbär, det är gott att gå och plocka lite då och då, men jag är dåligt på att "ta hand" om dem och sylta och så...
  Ha det gott!

  SvaraRadera