Summa sidvisningar

tisdag 4 januari 2011

1:a natten i huset


Vad vi slet igår för att ta oss till huset med våra sängar! Här sitter Olle och skruvar ihop sin säng. Hans säng är jättetung, så vi fick montera isär den för att kunna lyfta upp den på övervåningen.
Ida har önskat sig en 120-säng, så den var vi på Jysk och köpte. Det var inte lätt att baxa upp den för trappan. Alla barnen ville provligga Idas säng när vi skulle gå och lägga oss. Vi har inte hittat en sänggavel som Ida vill ha ännu. Det finns inte så mycket att välja på till 120-sängar.

Vi har nästan bara sängar i huset ännu, och köksutrustningen, men åh vad härligt det var att vakna på morgonen i vårt nya hus! Så här såg det ut från mitt och Fredriks sovrumsfönster när vi vaknade. Det är det här vi har längtat efter i över ett år nu. Vi gick morgonpromenaden med hundarna längs vattnet innan vi åt frukost.
Simba har hittat en favoritplats i trappan nära ytterdörren. Där kan han hålla koll på alla som kommer och går, både ut och in i huset, och upp och ner för trappan. Han liknar en panter som ligger och spanar från en trädgren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar