Summa sidvisningar

torsdag 29 december 2011

Oxfilé och Crème Brûlée

Nu är oxfilén införskaffad, liksom vaniljstång och diverse ingredienser till Crème Brûlée. Jag vågar inte chansa på att de ska gå att få tag i på lördag. Förra året tog oxfilén slut till Nyårsafton. Jag har också köpt några ugnsfasta formar att göra efterrätten i. De ska gräddas i ugnen imorgon och sedan stå i kylskåpet över natten. Däremot har jag inte varit och handlat fyrverkerier ännu. Men dom tar nog inte slut hoppas jag.
Fredrik har just gett sig iväg för att hämta sin pappa och Agneta vid tåget. De ska tillbringa nyårshelgen med oss.

2 kommentarer:

  1. Det låter smarrigt det där!
    Vi ska äta svenska kräftor bla. o nått gott till efterätt blir det men det får vi inte veta innan.
    KRAM från mig!

    SvaraRadera
  2. namnam..låter gott :)
    å missa nu inte,.,,,,

    H
    A
    P
    P
    Y

    N
    E
    W

    Y
    E
    A
    R

    P
    A
    R
    T
    Y

    de e kul att vara med :)
    VÄLKOMMEN
    Och ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR
    önskar Håkan

    SvaraRadera