Summa sidvisningar

söndag 18 augusti 2013

Månadens favorit - Stockrosor

De sjunger på sista versen mina Stockrosor, men de har lyst upp min tillvaro under ett par veckor nu. Jag älskar dem verkligen! Det är första gången jag har Stockrosor i min trädgård.
Jag köpte dem i våras på trädgårdsmässan som rötter och grävde ner dem i rabatten. Kommer de tillbaka eller ska jag plantera nya nästa år? Jag har inte fått kläm på det.
De var inte dyra, så jag kan gärna köpa nya om det behövs, för Stockrosor vill jag inte vara utan! Fler månadsfavoriter kan man njuta av hos Anna Vattenkanna.

7 kommentarer:

 1. Så fina dina stockrosor är. Vill du ha den prakten så får du köpa nya och göra samma sak igen. Stockros är 2-årig. 1:a året bildar den bladrosetten och blommar först 2:a året. Kan ju vara bra att veta om du vill så dem. men som du sett så sparar man ett år genom att köpa rötter.

  Sommarkram / Therése

  SvaraRadera
 2. stockrosor är jätte fina och vist är dom 2åriga men det finns även perenna sorter vilket jag har satsat på i min trädgård
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 3. Åhhh...underbart med stockrosor! Att blanda rosa och vita som du har gjort gör att det ser ljuvligt romantiskt ut!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra, och så fint de blommar! Stockrosor är verkligen en av de vackraste blommor som finns.

  SvaraRadera
 5. Jättefina, jag har lyckats rensa bort alla mina.. Suck! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Vilka fina stockrosor!! Det var länge sen jag sådde dom.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Helt fantastiska stockrosor. Förstår att du inte vill vara utan.

  SvaraRadera