Summa sidvisningar

fredag 25 januari 2013

Nytt år - Nya drömmar

Veckans tema för Blommig Fredag är Nytt år - Nya drömmar. Det jag helst vill göra den här sommaren är: att stenbelägga ytan till vänster om pooldäcket, sätta upp ett staket där och sätta dit en paviljong. Så vill jag plantera en Lavendelhäck runt pooldäcket.
                                    
Ungefär en sådan här paviljong vill jag ha. Gärna med en sådan konstrotting-möbel i. Bilden har jag helt fräckt lånat från Hemnet. 
Jag vill gärna ha sådana betongplattor som på bilden också.
Slänten till vänster om min blivande uteplats behöver hyvlas av. Sedan ska vi lägga på jord och plantera buskar och Rhododendron där.
Ett annat projekt jag vill ta tag i är att bygga räcke runt altandäcket. Helst ska det se ut precis som balkongräcket. Besök gärna Bland rosor och bladlöss för att se fler drömmar.

11 kommentarer:

 1. Oj! Oj! vilket grymt läge.... Så vackert!
  En paviljon skaffade jag förra sommaren och det ångrade jag inte en enda sekund för det var grymt att kunna sitta ute fast det regnade jämt!

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Det behövs nog nåt vid poolen och ett räcke vid altanen så ingen slår sig.
  Det var ju drömmar som ni kan fixa om inte på en gång så med tiden.
  Tänk så vackert det blir.
  Ha en fin helg
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Härligt, det blir ett skönt ställe att softa på. :-)

  SvaraRadera
 4. Så fint ni bor! Det kommer att bli så vackert!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Härligt med så många projekt till sommaren! Vi har just en sån paviljong du visar på bilden, vi trivs jätte-bra med den, det behövs lite skydd mot alla regn som jämt drar förbi!/Kram Titti

  SvaraRadera
 6. Underbara drömmar och projekt!!
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 7. Härliga drömmar ett måste för själen...=)
  Vilket praktställe att uppfylla dom på...gillar utsikten!

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 8. Hejsan Carina!
  För det första är det så roligt att titta på dina säsongsheaders, när du själv är med! Du verkar tycka att det är trevligt med foton av dig - och inte undra på - du är ju så fin på kort!
  Själv kommer jag på kant med alla som försöker ens...;)!
  Härliga drömmar och hur fint som helst! Och räcke runt altanen blir verkligen pricken!
  Det är så kul att följa huset och trädgården hur de utvecklas med åren. Det är väl snart ett år du har bott i huset och bloggat om det?
  Lycka till med alla projekt - de kommer tillföra ytterligare pluspäng! Ja, du/ni har det ju redan så väldigt fint!(Själv är jag för gammal för att bli avunsdsjuk;)))!)/Anja

  SvaraRadera
 9. Vilket underbart läge ni har! Förstår att ni längtar till sommaren då man kan njuta vid poolen! Och era planer låter bra, ett räcke i samma stil som till balkongen skulle bli jättefint!

  SvaraRadera
 10. Men hallå- vilket flott hus! Och början till trädgården artar sig bra också! Några rejäla träd i närheten av huset som matchar det kanske blir nästa plan? När vädret tillåter är det härligt att sitta under en trädkrona också!Minst tre olika höjder på växtligheten gör det ombonat.

  SvaraRadera
 11. Jag ser just den trevliga bilden från San Fransisco- Så typiskt USA. Det är länge sen vi var där, då var min yngste liten och fotades i ett hajgap. Han fick order om att stirra och se rädd ut och gick så in för uppgiften att när fotot var taget satt han kvar med samma uttryck till fotografens förtjusning. Jag hoppas vi kan åka dit igen i år. vacker stad!

  SvaraRadera