Summa sidvisningar

tisdag 25 september 2012

Skumtimmen

Jag har läst två riktigt bra böcker senaste tiden. Båda är skrivna av Johan Theorin. Den första jag läste var Skumtimmen. Den utspelar sig på Öland och handlar bland annat om en liten pojke som försvinner. Boken är  mycket spännande och personporträtten är ovanligt sammansatta och trovärdiga.

Jag var på Öland förra veckan i jobbet och bodde då på Strand i Borgholm. Då upptäckte jag till min stora glädje att de har börjat filminspelningen av Skumtimmen. Filmteamet bodde på Strand, så de åt frukost i matsalen bland alla andra hotellgästerna. Lena Endre var en av skådespelarna. Jag ser fram emot att se filmen!

Den andra boken heter Nattfåk. Det ryktas att även den ska bli film. Den är jag inte säker på att jag vågar se. Det är sällan jag får hjärtklappning när jag läser en bok, men den här var så otäck att jag var tvungen att lägga den ifrån mig en stund då och då för att lugna ner mig. Men bra är den! Minst lika bra som Skumtimmen.

2 kommentarer:

  1. Du har gett dig på mina favoriter. Den tredje, Blodläge,är också bra och svår att släppa.
    Läs på och mys ordentligt nu när skummet kryper närmare. Catarina

    SvaraRadera
  2. Den är jättespännande den boken Nattfåk.En bladvändare.Den andra du skriver om har jag inte läst.Får kolla på bibloteket om den finns där.MVH

    SvaraRadera