Summa sidvisningar

lördag 9 mars 2013

My week with Marilyn

Marilyn Monroe fortsätter att fascinera oss, med sin skönhet och charm och sitt tragiska livsöde, många år efter sin död. Filmen My week with Marilyn är en rörande och vacker film, som handlar om en ung man som vill komma in i filmbranschen och får tillbringa en vecka med filmteamet under inspelningen av Prinsen och balettflickan. Michelle Williams lyckas fånga Marilyn Monroes kroppsspråk på ett fantastiskt sätt! Det är faktiskt i de "osminkade" scenerna hon liknar Marilyn allra mest.

Jag läste boken Blonde av  för en tid sedan och tyckte att den var otroligt bra! Joyce Carol Oates skildring av Marilyn Monroe stämmer mycket väl överens med porträttet som visas i filmen My week with Marilyn. Kenneth Branagh gör en riktigt bra roll som Sir Laurence Olivier. Även Judi Dench och Emma Watson finns med i rollistan. Eddie Redmayne som spelar huvudrollen är så bra att man tror att allt händer på riktigt!

1 kommentar:

 1. Equivalent time setting up fiscal loans tend to be a form of pay day loans delivered for
  a thirty days length on sudden predicaments. They will don’t need to have this proof of
  situations’ disaster, niether they desire surety, credit file none other things.
  Perhaps you may schedule a secondary, some crucial brings home or perhaps cover up your online business obligations – Equivalent
  time setting up fiscal loans will allow you to
  in a situations. Now a lot of these borrowing
  products can be bought on line.

  Here is my site szybka pożyczka

  SvaraRadera