Summa sidvisningar

tisdag 24 september 2013

Månadsbild september

Hög tid att visa månadsbilden för september, det är ju snart oktober nu! Häcken har vuxit sig ganska spretig och skulle behöva jämnas till lite. Blommorna på mina Phlox har redan trillat av, så de syns inte på bilden. Jag hade tänkt att de skulle lysa upp på övre delen av tomten. Det är verkligen dags att byta ut kransarna på dörrarna och blommorna i krukorna vid entrén. Men hösten kom så fort så jag har inte hunnit. Det känns väl så eftersom det har varit varmt så länge.

5 kommentarer:

 1. Vi har haft en fantastisk september! Det känns nästan fortfarande som sommar och din bild skiule faktiskt kunna vara en sommarbild. Annat blir det väl i oktober...

  SvaraRadera
 2. Ja hösten och kylan kom så snabbt i år. Man hinner liksom inte med. Helt plötsligt är det dags för ljung och annat höstligt i krukorna.

  Ha det fint!
  Kramen
  Ina

  SvaraRadera
 3. Jag känner mig lite "tagen på sängen"... Jag hade väntat mig att den första kylan som kom nyss skulle ge med sig och det bli "sommar" igen... Men icke! Nu är det över....... Och bråttom att få in alla växter som inte gillar kyla!
  Och göra höstfint :)

  SvaraRadera
 4. Jag känner mig lite "tagen på sängen"... Jag hade väntat mig att den första kylan som kom nyss skulle ge med sig och det bli "sommar" igen... Men icke! Nu är det över....... Och bråttom att få in alla växter som inte gillar kyla!
  Och göra höstfint :)

  SvaraRadera
 5. Hösten kom verkligen fort i år. Det skulle ju bara vara lite kyligare en helg men sen kom värmen aldrig tillbaka. Du bor så vackert och jag har för mig att när jag var här inne sist så såg jag något om Västervik.. Min gamla stad :) Hoppas du får en fin helg!

  SvaraRadera