Summa sidvisningar

tisdag 30 november 2010

Braskamin och diskbänk

Såhär insnöat är vårt hus idag. Hantverkarna får verkligen kämpa hårt för att ta sig dit överhuvudtaget. Jag måste säga att de är tappra!
Här är vår braskamin. Det är en Contura 460. Den ska bli vit när den är klar. Om det är något man längtar efter just nu, så är det väl att tända en brasa och sitta och mysa, medan snöstormen rasar utanför.
Fredrik är så sugen på att få börja elda i vår kamin!

Jag är jätteglad över min fina diskbänk som har kommit nu. Den är från Purus. Den har vi satsat lite extra pengar på. Jag kommer att tycka om att stå och diska vid mitt nya köksfönster.
Fönstret i tvättstugan är alldeles igensnöat. Det ser nästan ut som när man var barn och klädde in pepparkakshuset med bomullstussar som skulle föreställa snö. 

1 kommentar:

  1. Till att börja med så är frågan om man ska använda kaminen för att värma upp huset eller bara för trivsel, kanske låta den fungera i bara ett rum. Om det bara är för att man tycker om att kunna elda lite och njuta av situationen så kanske braskaminen inte behöver vara så stor. Ska den å andra sidan användas till att värma upp flera rum i hemmet så kan man behöva en annorlunda modell med större kapacitet.braskaminer stockholm

    SvaraRadera