Summa sidvisningar

lördag 16 februari 2013

Månadsbild-Februari

Här är min månadsbild för februari. Katarina på Roses and stuff har utmanat oss att ta en bild på samma plats en gång i månaden för att se årstidernas skiftningar. Nu ligger isen nere på viken, och det är ganska mycket snö. Den här bilden är tagen vid 13-tiden på dagen. Jag hoppas verkligen att våren har kommit om en månad, för nu längtar jag!

11 kommentarer:

 1. Samma här, längtar också efter våren!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att ta sådana foton, månad från månad. Och vilket helt otroligt fint ställe ni bor vid. Och huset är som en dröm.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Smukt hus, smukt billede, men ja, vi vil gerne se noget grønt i næste måned ;-)

  SvaraRadera
 4. Vilket fint hus ni har! Kul med foton tagna på samma plats men vid olika årstider - det är ändå härligt med alla våra årstider! Men håller med om att det gärna får bli vår snart!

  SvaraRadera
 5. Fantastisk flott hus...og beliggenheten:)
  Takk for din hyggelige hilsen hos meg:))

  SvaraRadera
 6. For et drømmested dere har!

  SvaraRadera
 7. Så vackert hus ni har! Härligt med solen som tittar fram, det finns hopp om våren nu!

  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 8. Vitt hus och vit trädgård mot blå himmel är vackert. Men jag tror att det kommer att bli ännu vackrare när det blir grönt i bilden också. Visst längtar vi nu. :)

  SvaraRadera
 9. Vintrigt och vackert! Men visst längtar vi till våren nu...

  SvaraRadera
 10. Det ser ändå rätt mysigt ut med cafebordet på verandan :) Våren kommer nog snart den också :) Ska bli spännande att se hur dels er trädgård växer fram men också hur fint ert hus ligger.
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 11. Så fint väder och så härligt det ser ut med en klarblå himmel! Och snön ligger kvar, precis som i januari. Vår tror jag vi alla längtar efter nu, det ska bli spännande att se om snön har smält bort på din nästa månadsbild :) Ha det fint!

  SvaraRadera