Summa sidvisningar

lördag 2 februari 2013

Pappelina-mattor

Jag har köpt gångmattor till köket. Det blev plastmattor från Pappelina. Jag tycker att de blev jättebra! Jag beställde dem från Designonline. De kom snabbt och de blev en färgklick i köket. Idag sken solen ute. Nu när vi har kommit in i februari känns det som att våren närmar sig.
Är det inte dags för en promenad nu? Simba tog med husse och matte på en härlig vår/vinterpromenad.

4 kommentarer:

 1. Vilka fina mattor! Passar perfekt i köket. :)

  Önskar dig en solig söndag!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 2. Så nydelige matter, blir så glad av å se på de:)
  Og så nydelig hund:)
  Ha en fin søndag!
  Klem Hanne

  SvaraRadera
 3. Måste säga att färgen på mattorna är den andra av mina favoritfärger (har dock inget mer turkost hemma än knopparna i lådor och skåp i mitt lilla kök???!!!)Jättesnygga!
  Skulle jag får ett nytt kök skulle jag ha definitivt turkos och gult i den....!/Anja

  SvaraRadera
 4. Hej Carina.

  Tak for dit besøg på min blog, Drømmehaven. Nu fandt jeg så også din blog. Den ser spændende ud! Jeg har meldt mig som fast læser og sætter dig på min blogliste. Så vender jeg tilbage og læser mere.

  Det er dejligt at læse at I er ved at lave have omkring jeres nybyggede hus. Vi byggede selv hus for nogle år siden, men måtte opgive at lave have, fordi jorden var ødelagt af byggeriet. Vi endte med at sælge og bor nu i et hus med en gammel have. Men jeg er spændt på at se jeres have vokse til! Hvis du har lyst til at se billeder fra vores hus (et træhus som jeres), så har jeg lavet et indlæg om det:
  http://droemmehaven.blogspot.dk/2012/11/om-at-bygge-et-hus-og-miste-en-have.html

  Hav en god søndag aften!

  Hilsner fra Nana

  SvaraRadera