Summa sidvisningar

måndag 16 maj 2011

Osams med vågen

Jag har gått här i godan ro och ätit scones med smör och marmelad till frukost, goda desserter på helgerna och till och med chips med dip till fredagsmyset i TV-soffan. Har tänkt att alla hundpromenader och cykelavståndet till jobbet skulle hålla mig i form automatiskt. Blev smått deprimerad i helgen när jag ställde mig på vågen och upptäckte att så inte var fallet. Visserligen har inte löpträningen gått som förväntat på grund av en skada i vaden, men att vågen skulle visa sååå mycket var jag inte riktigt beredd på. Och vi som förhoppningsvis kommer att ha en pool snart......Dessutom hade jag planerat att stå och måla huset i bikini om det är fint väder.
Så här fin var regnbågen från min balkong igår.

Det är bara att bita i det sura äpplet och göra något åt saken. Jag har provat olika metoder genom åren, men den som fungerat bäst för mig är Isodieten. LCHF passar mig inte eftersom jag upplever att jag blir långsam i huvudet på jobbet och mindre sugen på att träna. Nu när jag arbetar på intensiven gäller det att vara lite snabb i vändningarna.
Idag har jag alltså plockat fram den här boken igen. Fem kilo minus är målet och jag planerar att det ska gå på sju veckor. Sedan får vi besök och kommer att ha det större delen av sommaren och då vill jag inte hålla på med några dieter.

1 kommentar:



  1. super male vitality calming anxiety super male vitality how to use for best result food to benifit male vitality super beta male vitality does super male vitality actually do anything male vitality overdose and alex jones male vitality before and after the event that you’ve just investigated this new item, at that point don’t squander any additional time perusing things you definitely know. Tap the catch underneath to begin individually container of Vitality Rx at the present time.The most effective method to Use Vitality RxSee A Doctor  If you are battling with barrenness, you should need to see a specialist first. On the off chance that your concern is more genuine, your specialist will most likely suggest another course of choice.
    http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/


    SvaraRadera