Summa sidvisningar

lördag 7 maj 2011

Skönero kött och Pannacotta

Nu har vi fått besök inför Idas konfirmation imorgon. Fredriks mamma Birgitta, pappa Gösta och hans Agneta. Ikväll har vi ätit grillat kött från Skönero. De har en fin liten butik här i stan där man alltid får fina tillagningstips.

Underhållningen stod Agneta och Olle för. Agneta spelade piano, Olle marackas, i form av en flaska med risgryn i, och båda sjöng.
Till efterrätt åt vi Pannacotta på vit choklad.

4 portioner:

2 gelatinblad
4 dl vispgrädde
100 g vit choklad
skivade jordgubbar
en bit vit choklad

Gör så här:

1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp vispgrädden och lägg i den vita chokladen.
2. Krama ur gelatinbladen och rör ner dem i chokladblandningen.
3. Häll upp i glas och låt stå i kylen ca 2 timmar.
4. Garnera med skivade jordgubbar och en bit vit choklad.

Recept hämtat ur Allt i Hemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar